Fronter bloggere #1

Nå og da fremover tenker jeg å fronte blogger jeg synes er fine, rett og slett for å gi de litt oppmerksomhet. Tanken har vært der en stund, men som alltid liker jeg å gå litt utenfor hva andre finner på, så jeg tenkte litt på hvordan - nå har jeg kommet på noe jeg tror er en fin måte.

Jernbanefrua fronter gode bloggere del 1: Bilder.

Del 1 er altså bilder. Bloggere jeg synes tar utrolig flotte naturbilder, i tillegg til det skriver de om løst og fast, slik de liker det, og slik jeg liker det. Akkurat i dette innlegget velger jeg å fronte de av fellesnevneren bilder, men hver og en har utrolig flotte innlegg om helt andre ting også. Fra sårt til søtt - og alt i mellom.

Den første jeg velger å fronte er Ei Heks hun skriver bloggen «Ei_heks» uten at jeg tar henne for å være en altså. Skriver om det aller meste, og gjerne med flotte bilder til.

Den andre jeg vil fronte er Toini hun skriver «dvergpinchereimitthjerte» og tar en mengde utrolig flotte bilder. Alt fra dråper til insekter på kloss hold.

Den tredje jeg ønsker å fronte er Mette hun skriver bloggen «etdiktomdagen» både dikt og fine ord, med vakre bilder til.

Som den ikke fullt så sure fjerdeplass kommer Annebe hun skriver bloggen «annebe» og deler av seg unike bilder av både antrekk og natur.

Den femte og siste for dette innlegget blir Eva hun skriver bloggen «evaswindow» med mange flotte bilder til.

Felles for disse er variert og koselig innhold - med utrolig flotte bilder til, som jeg valgte som en type tema.

Ble ikke du en av de heldige denne runden, så kanskje neste?! Om ikke så alt for lenge kan du få lese om fem nye bloggere hos meg. Om det blir under tema eller ikke får tiden vise.

Jeg mener naturligvis ingenting med å kategorisere bloggere. Vil bare forsøke å fronte de på min måte, samle flotte bloggere som har minst en fellesnevner sett fra mitt sted. Om det har noe for seg aner jeg ikke, veldig veldig mange serverer utrolig flotte bilder, så jeg kunne jo fortsatt innlegget til morgenkvisten. Men etter en heftig diskusjon med meg selv kom jeg frem til at det er både annerledes og koselig å gjøre det på den måten. Verdt forsøket.

Alle er vi herlig ulike, og skriver om veldig mye forskjellig. Diggbart 😉

Ha en finfin dag videre «I?ll be back» senere.

#blogger #blogg #bilder #fremsnakk                       

30

fine bloggere disse:)

livetmitt93: :-)) Helt klart :-)) Fler kommer.

Herlig at man fronter andre :)

Ha en flott ettermiddag ❤️

kaosverden89: Ikke sant <3 Takk det samme snille :-))

Så atig å være med på lista di..takker for fine ord :)) Hyggelig av deg å skrive positivt om andre bloggere..Jeg følger både deg og di andre på lista di her..å trives med det :)) Jeg liker også at man blogger på sin "egen måte"..det som føles riktig for en selv :)) Ønsker deg en fin kveld <3

annebe: Bare hyggelig det kan du skjønne :-)) Kommer flere også, bolker opp litt så det ikke blir så langt ;-) Ja vi er en typ blogg blokk. He he. Moro det da <3 Finne likheter og gleder :-)) Kos deg videre med og i sola <3

Ååå så koselig da! og heldig meg som fikk komme på lista di! Tusen takk for gode ord! Alle disse bloggerene følger jeg også...og nyter bilder og ord..Ha en riktig god kveld!

Toini: Bare hyggelig det kan du skjønne :)) Ja det er noen blogg blokker, koselig det :)) hihi. Kommer flere slike innlegg, blir for langt med alle på en gang. Håper du nyter sola, uansett hva du gjør :))

Så hyggelig du er:) vel fortjent:)

Polarekspressen: Ikke sant, bare koselig å gi andre litt oppmerksomhet :)) Blir nok noen innlegg ut av det =))

Fine ord til fine bloggere :) Ha en fin dag

barbaraesther: :)) Takk det samme, nyt dagen :)

Ja dette er fine blogger ;) Takker for tips ;)

Doc&Dask: Koselig å fronte «naboer» kan jo nesten kalles det, på en måte :-))

Kjempekoselig å gi noen blogganbefalinger innimellom :-) Jeg synes det er kjempekos å framsnakke andre, og jeg synes ikke vi skal være så redd for at ikke ALLE kommer med. Det er jo fint å gi NOEN fokus noen ganger, og andre andre ganger. Og folk trekker jo fram forskjellige folk . Jeg synes disse fortjener å bli nevnt <3 Og de har fine bilder og tekster. Jeg leser alle disse, og har møtt både Eva, Mette og Annebe i virkeligheten også, fine jenter <3 Jeg liker å lage blogganbefalinger når jeg klarer å få til en tegning av folk også. Jeg har tegnet alle disse faktisk :-)

frodith: Ja det synes jeg også, så det blir flere innlegg av denne typen :-)) Så gøy at du har tegnet og møtt dem, koselig å lese. Ja vi har jo blitt et slags «nabolag» her inne. Like «barn» leker best, er det ikke så det heter. Hihi.

Takk for tips. Greit å ha noe å lese på mens man klorer seg fast i sofaen. :P LOL

Ann Kristin: Off ja, føler med deg om dagen. Håper det løser seg på et vis. Min mor har det samme, og tidvis er det veldig ugreit. Håper likevel du har hatt en så fin dag som mulig <3

Wow for en kul ide! :) Og flotte ord til bloggerne, dette er bloggspiriten jeg leter etter! Hvorfor kan ikke fler være slik, enn "å bare" tenke på seg selv, og fremme seg selv hele tiden! Vist man fremmer andre, så kanskje noen vil fremme deg også! Keep opp the good work <3

Natascha Pettersen: Tusen takk for det <3 Så koselige og rørende ord. Jeg ville gjerne finne min «greie» å gjøre det på først, noe jeg syns jeg fant ut av, så det kommer flere innlegg herifra som fremmer andre. Veldig fint at andre liker måten jeg kom på også :-))

Jeg holder ut her. ;) Man har forsåvidt ikke noe valg, og jeg føler virkelig med moren din. Lag deg en fin kveld. :)

Ann: Godt å lese, nei det er noe med det. Man blir utrolig nok vant med det meste - men det meste vil en ikke bli vant med - av slikt. Håper du har en så grei kveld som mulig <3

Så fint innlegg :) Snillt <3

Laurie Deline: Takk for det :-)) Bare koselig å fronte andre <3

Awwwww.... tusen takk. Så kos. Gjengjelder gjerne komplimentet for jeg følger gjerne din blogg også. Alltid kos med en tur innom deg. Klemmmmm <3

Ei_heks: Bare hyggelig det kan du skjønne <3 Klem klem

Tusen takk <3

Var på besøk på del 4, og fant ut at jeg jammen har gått glipp av de 3 forrige, så måtte jo så klart innom å kikke :) Og så fant jeg jammen meg selv her jo :D

Og alle de andre du også skriver om her er på min favorittliste også :D

Vi blir jo som en stor familie her inne <3

Håper du har en herlig helg <3

Eva: Hihihi :-)) Ja du har vært med du også vettu <3 Du har jo helt rett i det - vi blir som en slags stor koselig blogg «blokk» veldig veldig fint alt sammen :-)

Hei på dei!

Tusen takk for at du fronter meg i innlegget her :-D Veldig koselig å lese og få tips om andre blogger man kanskje kan følge :-D

MJmettejosteinsdatter: Bare hyggelig det kan du skjønne :-)) Fremmer alt som er bra :-)) hihi

Skriv en ny kommentar