Fronter bloggere #2

Mandag ettermiddag frontet jeg 5 bloggere som serverer flotte bilder for oss som leser. Gikk du glipp av det innlegget så kan du lese det H E R =)) Denne gangen velger jeg å fronte flotte bloggere med et eller flere tema. Noen går på helse, andre på kriminalitet og omsorg.

Jernbanefrua fronter flotte bloggere del 2. Tema.

Den første jeg velger å fronte i dag er Heidi hun skriver bloggen «dramakven» og der skriver hun om sin hverdag med aggressiv livmorhalskreft. Hun skriver i liknende humor som meg, og greier virkelig å sette livet litt i perspektiv.

Den andre jeg velger å fronte er Marri hun skriver bloggen «marribergan» hvor hun skriver om sine dager med leukemi.

Flotte damer begge to, som åpent velger å dele av sine erfaringer, tanker og utfordrende med de diagnosene. Krysser alle labber for deres vei videre.

Den tredje jeg ønsker å fronte i dag er Kaosverden89 hun skriver bloggen «kaosverden89» hvor hun blant annet forteller om sine hverdager med angst, depresjon, ADHD.

Den ikke så sure fjerdeplassen går denne gangen til Poesimylife hun skriver bloggen «poesimylife» hvor hun blant annet forteller om utfordringer rundt barnas skolegang, «frozen shoulder» og livet.

På femteplass i dag velger jeg å fronte Ylva hun skriver bloggen «rosaroever» hvor hun forteller hvordan det er å være innsatt i fengsel, som kvinne. Hvilke utfordringer det gir, hvordan hun ikke anbefaler ungdom å ta de samme valg, samt at vi får lese om tanker rundt hennes vei videre.

Disse fem er alle flotte bloggere, alle er jo verdt en god oppmuntring, men når helsa slår flikkflakk - eller livet for den del, så velger jeg å fronte de slik at flere lik meg kanskje vil støtte de videre på veien ❤

Flere slike innlegg kommer.

#framsnakk #blogger #tema

24

Flotte bloggere alle sammen! Koselig å fronte litt...og mange som bør bli fremmet litt....ha en god ny dag!

Toini: Helt klart enig med deg der :-)) Så kjører på med litt fronting nå og da <3

Tusen Takk❤️ Ønsker deg en riktig god dag ❤️

kaosverden89: Bare hyggelig <3 Ha en finfin dag du også :-))

følger ho ene :)

livetmitt93: Ja det blir ofte sånn :-)) Blogg er koselig det :-)

Alltid kjekt med tips om interessante blogger en kan følge med på. Koselig å følge med på andres hverdagsliv om det er opp eller nedturer.

Lillian: Samme tenker jeg :))

Leser flere av disse selv, og skal sjekke ut de andre nå :)

Stine Tjernsli Jensen: Veldig mange fine blogger der ute, våre egne inkludert ;-))

Kult med litt nytt :)

deveny: Ikke sant :-))

Så fint innlegg! Positivt og fremsnakkende! <3

Ei_heks: Ja jeg liker framsnakk av gode ting :-)) Bidrar til å grave dype hull for negativitet ;-)) Håper du har en finfin dag <3

Tusen hjertelig takk <3 Jeg er superfornøyd med fjerdeplassen. Du er kjempe snill jo <3
Jeg ble veldig glad da jeg så dette nå. Jeg har ikke hatt særlig tid eller helse til å være på Bogg.no de siste dagene. Det var kjempe hyggelig å komme inn å se dette. Å fremheve andre er virkelig en fin egenskap. Jeg synes du virker som en meget snil og flott dame. Bloggen din er alle tiders, og jeg liker at du skriver på din humoristiske måte. Ja jeg tror du er en meget god person, og jeg liker å se at det virker som du virkelig har funnet din plass i livet. Jeg følger kun blogger som jeg liker å titte innom, og jeg kan med hånden på hjertet si at du er en av mine favoritter <3
Oi! Dette ble jo nesten som er kjærlighetsbrev hehehehe. P.S Jeg er 100% heterofil, så ingen fare altså hehehe

poesimylife: Måtte flire litt av/med avslutningen din her <3 herlig. He he. Tusen takk for alle fine ord, nå ble jeg rørt her. Finner nesten ikke noe moro å svare ;-) Jeg liker bloggen din og damen bak den. Alt som er bra kan jo nesten ikke sies ofte nok :-)) Skjønner at det ikke er like lett å finne ord til blogg i smertene disse dagene, de tar litt piffen av en. Håper kvelden har vært bedre, og at natten gjør underverker <3

hehehe. Ja jeg er faktisk ganske humoristisk av meg. Og selvironi er jeg full av :)
Jeg er også meget ærlig av meg, så hvert ord av det jeg skriver er sant.
I dag blir det MR på meg. Grunnen til at jeg ikke har blogget så mye i det siste er på grunn av at jeg rett og slett ikke har hatt tid. Jeg har nå to prosjekt på bloggen min, Det ene er del 3 om det som skjer med sønnen vår, og vår familiesituasjon. Det andre blir å oppsummere litt om hva jeg som har skjedd i hverdagen, og hvorfor jeg har vært litt fraværende.
Jeg håper at du får en fin lørdag, og at helgen er koselig der hos deg <3

poesimylife: Herlig å spre om seg med både humor, galgenhumor og selvironi :-) Du skal på mr i dag ja, lykke til snille :-) skal nok avgårde jeg også nå snart. Blir spennende å få vite, håper en får vite hvert fall :-)) Prosjekter på bloggen er jo bra. Høres spennende ut å lese <3 Kos deg med dagen :-)

Ja, dette er virkelig flotte blogger. :)

Cathrine Ruth: Ja dem er det mange av :-) Mange flotte mennesker her i blogglandia også :-))

Tusen takk for kjempe hyggelig tilbake melding. Du virker som en utrolig hyggelig dame og det er koselig og lese bloggen din. Klem

Ylva: Bare hyggelig det kan du skjønne, for jeg kan veldig godt si takk det samme :-)) Håper du har hatt en fin kveld, og at morgendagen blir god. Klem

Tusen hjertelig takk for fremsnakkingen. Det varmet. Virkelig. Takk. Eller «kiitos» som vi dramakvener sier på kvensk :)

HeidiNilima: Bare hyggelig det kan du skjønne :-) Kiitos for en fin kommentar. Og Hyvvää päivää til deg :-))

Skriv en ny kommentar