En liten smell..

En gang i måneden handler vi inn en stor pose M og en stor pose Nonstop. Begge deler pleier vi å blande i en skål til denne lørdagskvelden h e r, altså denne lørdagen på gemalens turnus.

Sånn ble det ikke i kveld. He he he. Gemalen har hatt nattevakter hele uka, og frua har kost seg både ute og inne med en veldig god bok (og litt knask)

Så da kvelden ség seg på i går skjønte jeg at jeg hadde gått på en smell, og sendte dette bildet til gemalen på jobb.

Tenkte det var verdt et forsøk da, he he. Kanskje gutta ville sende gubben hjem igjen før frua hadde tømt bollen?! Jeg jobbet tross alt på samme sted i flere år - så vi kjenner hverandre alle sammen, de kunne vel unne gemalen en liten nonstop eller 2?

Samtalen foregikk som følger: Jeg sendte bildet med en liten tekst under.

Det gikk som det måtte gå. Jeg gikk på en smell, og niks lørdagsgodt på noen av oss.
Tror vi greier oss likevel altså, uten knask. He he.

Håper du har hatt en fin dags ferd mot kveld.

#nonstop #sjokolade             

18

Kjenner jeg har fryktelig lyst til å gå på en liten smell selv. Over en måned uten godteri føles som et år.. Nyt kvelden!

Fotokjerring: Ikke sant, går overhodet ikke mye knask her lengre, men denne uka har jeg vært «teit» he he. Kost meg med bok og knask - til det var tomt. Offaoff. Hehe. Takk det samme :-)) Psst. Du så meldinga på blogg? ;-))

Lov og kose seg:)

Nina Cecilie: Det er jo det, heldigvis :-))

Ser godt ut dette da......sitter her med 0 , ikke handlet noe.....men kjøpte jo en softis i går da....

solliv: Dette var i går kveld, så er 0 her også ;-) men det går like fint. Veldig lite knask i dette hus, og nå er det ingenting ;-) Hehe. Softis har jeg enda tilgode i sommer. Hørtes veldig godt ut :-))

Sånn kan det gå

Deveny: Ja sånn kunne det gikk gitt :-) Hehe

heheh :D her etes det nok litt for mye godt for tiden..!

Maiken Johnsen: Hadde dette vært for en 8 års tid siden så kunne jeg sakt det samme, men de siste årene har det bare blitt mindre og mindre. Helt naturlig :-)) Begge deler er jo veldig greit - lov å kose seg :-)) Livet er til for å nytes :-)

Så meldinga, ja.. ;-)

Fotokjerring: Hurra ;-))

Tror jeg må sensureres i kveld! :D :D :D

Ha en vakker og prydelig søndag! O:-)

Ei_heks: Jasså?! He he he. Takk det samme snille. Håper du har en veldig god helg så langt <3

Hahahhaaahha kjenner meg sååååå igjen der ja :-D

Etdiktomdagen - MJmettejosteinsdatter: Så gøy å lese :-)) Bre fint med en sånn «smell» innimellom :-)) Hehe.

Hihih...ja det er rart med de vanene....og ikke lett å la en skål stå i fred...ser den....Her kan ikke noe godis være i hus, uten å bli spist opp...Men jeg vet jo dette..og kjøper ikke inn før vi skal ha det....OG tror nok den skålen hadde vært veldig tom før min mann kom hjem ja...ihihi Håper han fikk litt da....Ha en god søndag!

Toini: Før kunne jeg sakt at det er akkurat sånn her også, men de siste årene har det fått ligge lenge. De posene har fått holde til den lørdagen på turnusen, ja frem til denne uka da. He he he. Det var igjen så han fikk smake masse, er enda igjen litt :-) Håper deres dag er god :-))

Skriv en ny kommentar